home > over ons > de mensen

De mensen

Trainer
Marjolein Hamer

Klik hier om het uitgebreide cv te lezen


drs. Marjolein Hamer (1966)

Aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heb ik Algemene Letteren gestudeerd met als afstudeerrichting Latijns-Amerika studies. Daarbij ben ik aan de Landbouwuniversiteit Wageningen afgestudeerd als communicatietrainer. Naast mijn studie deed ik een therapie-opleiding (Transaktionele Analyse) en heb ik een HBO opleiding Maatschappelijk Werk afgerond.
Sindsdien volgde ik vele trainingen op het gebied van Theater, Clownerie, Improvisatie en Dans (salsa) en verscheidene modules bij de Universiteit van Humanistiek.

Ik heb op uiteenlopende gebieden werkervaring opgedaan: achter de bar in een theatercafé, als salsa-dansleraar en als leidinggevende bij een welzijnsinstelling. In de jaren ’90 werkte ik als organisatie-adviseur bij KPMG. Opdrachtgevers waren onder meer de immigratie- en naturalisatie dienst, ministerie van binnenlandse zaken, ministerie van buitenlandse zaken, ABN bank en de politie.

Sinds 2000 werk ik zelfstandig onder de naam bureau dOns. Ik verzorg coaching, training en organisatie adviezen en deed onder andere reïntegratie-trajecten, maatwerktrainingen voor leidinggevenden en teams, ontwikkelingstrajecten, coaching op loopbaanvragen dan wel levensvragen en ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen, waarvan de laatste: “Discipline om te Lanterfanten”. 


duim
wijsvinger
Mijn dagelijkse rondje rennen of wandelen door Amelisweerd en heel veel lezen.
middelvinger
Ik erger me aan dat kleine menselijke dingen zo weinig waarde lijken te hebben; het zijn immers vaak de kleine dingen die het doen.
ringvinger
Ik ben trouw aan mijn intentie vóór te leven wat ik anderen leer.