home > over ons > de mensen

De mensen

Programmaleider
Marjan Timmer

Klik hier om het uitgebreide cv te lezen


mr. Marjan Timmer (1967)

Life is an inside job which effects the world 

Professionals, managers en bestuurders prikkel en zet ik aan tot een eigen bijdrage in hun politiek bestuurlijke omgeving. Ik houd ervan als mensen vanuit innerlijke kracht verantwoordelijkheid en eigenaarschap waarmaken in hun rol, samenwerking en samenleving en daag hen uit om te ervaren wat het concreet van hen vraagt. 

Na mijn studie Nederlands recht, met specialisatie staats- en bestuursrecht, aan de Universiteit van Utrecht volgde ik diverse opleidingen en trainingen, variërend van wetenschap tot wijncursus. Op dit moment volg ik een Master in Executive Coaching aan de Vrije Universiteit Amsterdam/Ashridge Business School in Engeland.

Mijn loopbaan startte bij het Bureau Nationale Ombudsman waarna ik in Rusland voor het advocatenkantoor Boekel de Nerée werkte. Weer in Nederland vervulde ik een beleidsadviesfunctie en gaf leiding aan professionals op het gebied van bestuursondersteuning en strategieontwikkeling binnen de Algemene Rekenkamer. Vervolgens was ik management consultant bij Cap Gemini Ernst & Young voor de sector overheid. 

In 2002 heb ik netwerkorganisatie AndersVeranderen opgericht waar ik in de rollen van consultant, trainer, coach, creatieve veranderaar en scherpe gespreksleider werk aan de ontwikkeling van mensen. 

Bij Publiek Domein ben ik programmaleider maatwerk. Mijn aandachtsgebieden zijn:
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Executive coaching en teambegeleiding

Ik hanteer het goede gesprek als metafoor voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beproefde methodieken en technieken combineer ik met levens- en werkervaring en levensplezier. 

Ik heb een zoon en een dochter. Ik houd van kunst, cultuur, golf en voetbal, een goeie grap en fijn gezelschap. Daarnaast schrijf ik graag en ben ik voorzitter van de Stichting Vrienden Nieuwe Philharmonie Utrecht. duim
wijsvinger
Mijn richting komt van binnenuit.
middelvinger
Ik erger mij aan onbeschofte lieden en zeurpieten.
ringvinger
Ik ben trouw aan mijn SIOO-intervisiegroepje.