home > over ons > de mensen

De mensen

Trainer
Jetske Zijlstra

Klik hier om het uitgebreide cv te lezen


Jetske Zijlstra

Mijn kracht is mijn speelsheid, de mix tussen humor en diepgang, tussen doen en reflectie. Niet alleen het resultaat, maar vooral de weg ernaartoe is voor mij belangrijk en verdient veel aandacht. Dat betekent dat ik het individu centraal zet en mij aanpas aan zijn of haar leerproces.

Ik ben afgestudeerd muziektherapeut. Al vrij snel na mijn studie, in 1995, ben ik als zelfstandig trainer en coach gaan werken. Ik begeleid organisatie ontwikkeltrajecten en studiedagen/themabijeenkomsten, verzorg trainingen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling en coach mensen individueel op zowel professionele als persoonlijke vragen.

Ik heb mij gespecialiseerd in het werken met psychodrama, voice dialogue, systeemgericht werken, intervisie (begeleiding) en interactief theater. Opleidingen heb ik gevolgd bij;

  • JJ Training
  • Het Balkon
  • Weisfelt en partners
  • Xenia Vegter, Marijke Spanjersberg, Jaap Scheveling

Mijn werkwijze is gericht op leren door doen en ervaren, waarnemen, beschouwen, verkennen en successen vieren. Met lichtheid en diepgang, zorgvuldig, speels en altijd op zoek naar de kern.

Wie ik ben laat ik graag vertellen door anderen:

  • "De bijdragen van Jetske zou ik willen omschrijven als ‘indringend, de vinger op de juiste plek leggend en met groot inzicht in wat deelnemers bezighoudt en nodig hebben."
  • "Jetske weet de vaak ingewikkelde vragen en verhalen van deelnemers tot de essentie terug te brengen en gaat dan samen met hen, liefdevol, speels en met veel humor aan het werk."
  • "Wat ik in Jetske bijzonder waardeer is haar vermogen om zich snel in te werken in de problematiek van persoon en organisatie. Ze is daarbij sterk gericht op de mogelijkheden en positiviteit die in het proces gebracht kunnen worden."
  • "Jetske duikt erin en wil weten waar het echt om gaat. Met Jetske haal je de advocaat van de duivel in huis. Ze stuurt het voorbereidingsproces door het bos van beren en valkuilen. Eenmaal uit het bos is duidelijk hoe we het willen en wat daarmee bereikt moet worden. Dat geeft rust en vertrouwen dat het goed komt."

 duim
wijsvinger
Wat mij richting geeft is geloof in de kracht van liefde.
middelvinger
Waar ik echt slecht tegen kan is eigen belang ten koste van anderen, milieu en dieren.
ringvinger
Ik ben trouw aan mijn opsloom- en onthaastingsmomenten.